Post by persberpurira on Mar 8, 2022 18:12:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Tek sam počeo svirati i za sada su dobre zagonetke su prilično jednostavne i glazba me definitivno jezi.
Jednom kada zapnete, nema načina da napredujete
Umorni ste od nedovršetka cijelog poglavlja, napravite automatsko spremanje. Demontirao sam ga
27thSFF Journal by Sarajevo Film Festival - Issuu
Adventure Escape: Asylum સાહસિક gzo
Sama priča je preokret poput filma, ali igra je toliko zbunjujuća kada su nedostatak uputa i zagonetke previše laki. Ovo traje možda 15-ak minuta da završi? Prekratko.
Sporo prilikom podizanja predmeta. Ne dijete.
Block Strike Aksyon jsyw
Goooooooooood igra!!!!
A visit to Manchester Asylum takes a dangerous turn into madness! ... new chapter of the classic hidden-object puzzle adventure game series!
Upravo sam danas počeo igrati ovu igru, ali za sada stvarno uživam! Isprobao sam nekoliko različitih aplikacija poput ove, ali sve su mi bile super teške za prolazak kroz razine pa sam jednostavno odustao... ova igra je ipak bila zabavna, lakša za igranje i razumijevanje, a jednu sam Vjerojatno ću nastaviti igrati, nadam se dok ga ne dovršim. Pokušao sam igrati nekoliko aplikacija ovog programera i do sada sam uživao u svim njima. Hvala!
Zaglavljen na 1. zaslonu (karta s razinama) vidim poglavlja od 1 do 10, ali ne mogu odabrati ništa osim Haiko logotipa u donjem lijevom kutu za preuzimanje ostalih igara i dolje desno na stranicu Sviđa mi se na Facebooku.
Jako mi se sviđa ova igra! Nedavno sam htio igrati ne tako strašnu igru, u kojoj moramo pobjeći i sve, ali uvijek bih dobivao rezultate kao igre poput 'Granny' i tako, ali ova igra je jednostavno fantastična! Offline je, dodaci RIJETKO dolaze i grafika je bila fantastična kao i priča/koncept ove igre! Sigurno ću isprobati sve ostale igre ovog developera👍👏😊
And Silk's only the beginning of her problems, since the asylum is […] ... Fuglene Over Sundet is the gripping tale of the Danish Jews' escape to Sweden in
zašto traži dopuštenje za upućivanje i upravljanje telefonskim pozivima?
Dobra
Ova je aplikacija dostupna samo u App Storeu za iPhone i iPad. Adventure Escape: Allied Spies 9+.
Pokušavam preuzeti ovu igru, ali ne može preuzeti Nakon 99 posto dolazi na 1 posto
Uživao sam, ali nisam očekivao da ću cijelu igru završiti za sat vremena. Imo, trebao je veći izbor zagonetki, više aktivnosti u svakoj sobi i duža/dublja priča.
Slatka je tek počela svoj tip do sada
ova igra je bila jako dobra, ali definitivno nije bilo dovoljno zvijezda. stvarno mi nisu trebali jer je to bila jedna od lakših igara, ali bih volio da ih imam tamo za slučaj da postoje jedna ili dvije zagonetke na kojima bi bilo lijepo koristiti ih. sve u svemu, zaplet je bio dobar, ali se na kraju nije stvarno razriješio
The Poseidon Adventure 'avantura Posejdona' (Neame i Allen, 1972) > Die Höllenfahrt der. Poseidon 'paklena vožnja Posejdona' gdje leksem Höllenfahrt
ponekad mi igra ne dopušta da kliknem na stvari kao da skoro moram kliknuti izvan zaslona, a dobivanje savjeta je ludo moglo bi biti bolje bilo je ispitati više zvijezda u igri bez potrebe za kupnjom
Neće prijeći zaslon za učitavanje. Također, zašto vam treba moja lokacija?
Prosječno do sada, tek sam na početku i bez ikakvih stvarnih uputa ili pomoći malo sam zapeo na 2. poglavlju. Gumb za savjete nije radio za mene. Pregledat ću svoju recenziju kasnije kada budem napredovao, jer sam tek započeo igru. Također kaže da dobivate 5 besplatnih zvjezdica za ostavljanje recenzije, a ne.
Adventure Escape: Asylum - Najnovija Verzija Za Android - Preuzmi ...
Igra je definitivno triler, tako da za ljude poput mene koji ne podnose horor - i dalje ju je zabavno igrati! Zagonetke nisu nemoguće, a ako ste stvarno zapeli, samo nastavite tapkati po svakom dijelu sobe dok ne shvatite kako treba XD Koristili smo samo savjete tijekom tutoriala i jednom u poglavlju 2. Već je završeno 4. poglavlje i ima oko 5+ poglavlja ići! Sjajna indie igra!!
Upravo je počela igra. Zasad se čini u redu. Možete zaraditi besplatne savjete, ali igra nije tako dobra kao neke druge koje sam igrao. Ipak, veselim se što ću igrati još kako bih saznao hoće li igra biti bolja.
Dakle, divna igra i stvarno zabavna. Ali iz nekog razloga ne bi prihvatio rješenje za neke od zagonetki, čak i nakon otključavanja i praćenja svakog nagovještaja (što je bilo jako frustrirajuće, jer sam zagonetku već shvatio - bilo mi je kao da bacim korisne zvijezde) i dalje bi t prihvatiti odgovor. Zašto?! Na kraju sam bio toliko frustriran da sam izbrisao igru. Inače prilično ugodno virtualno iskustvo escape rooma.
Na dijelu s vlakićima ne mogu natjerati vlakove da se okreću više od jednog okreta i da se vrate u prvobitni položaj
Potrebno je malo više protoka za zagonetke
탈출 어드벤처: 수용소 Adventure Escape 어드벤처 nvb
počela je kao dobra igra, a onda udari glupi oglas na razini 2, tjera te da voliš igre i neće ti dopustiti da se vratiš na igru tako dosadno
Uživao osim par stvari. Kada kliknete na nešto, morate pričekati da crna traka na vrhu nestane prije nego što možete uzvratiti. I stvarno bih volio da ne reklamira njihove druge igre nakon svakog poglavlja. Sačuvaj za kraj molim te
Adventure Escape: Asylum Adventure wfos
Dakle, podijelio sam aplikaciju stotinu puta na Facebooku za savjete ili bilo što drugo, a ona mi ih ne daje!
ne razumijem zašto bi bilo koja igra htjela pristupiti mojim osobnim podacima
Adventure Escape: Asylum Приключения mvu
Volim rješavati zagonetke i izazivati sebe. Mrzim što ako odem usred poglavlja, moram početi ispočetka. Priče u ovim igrama nisu najbolje. Ovaj je bio depresivan.
Zanimljiva i izazovna igra. Savjete bi trebalo lakše dobiti. Kao početnik u igrama, bilo je trenutaka kada nisam imao pojma kako riješiti ili napredovati
ne mogu instalirati. jedino što radi je stalno uzastopno preuzimanje.
Tek počeo svirati. Do sada mi se sviđa. Izazovno je, ali ne sviđa mi se što morate odmah kupiti zvjezdice da biste dobili savjete. Također 10 zvjezdica koje sam kupio doslovno je nestalo
Sjajna priča! Isprva sam mislio da je ovo samo još jedna horor/misterija priča, ali nakon što sam stigla do kraja... bilo je tako srceparajuće... Dio borbe protiv noćne more bio je vrlo na mjestu. Iako tu i tamo također trebamo proraditi svoj mozak, sve igre ovdje su vrlo zabavne i posebno mi se sviđa tijek. Samo tako, momci! Ti si odličan!!