Post by persberpurira on Mar 8, 2022 18:16:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ נקודות תקלות בקוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Guns of Glory: The Iron Mask 2022 version ▞▞▞
מאז העדכון האחרון האפליקציה לא תיטען לא יכולה להיכנס למשחק
חרא
אם יש לך הרבה כסף פנוי לבזבז במשחק אתה יכול להגיע די מהר. אם לא, צפו שזה יהיה תהליך איטי ותמיד להיות מאחור. אתה יכול לפגוש כמה אנשים טובים במשחק, כמו שפגשתי במהלך השנים, אז זה הופך אותו לכיף בלי קשר.
יש לי 7 טירות ב-k405.. אחרי כל עדכון מטופש הכניסה שלי מבאסת.. המשחק ממשיך לקפוא. אני מצפה לקבל פיצוי על כל ההפסדים שנצברו במהלך אירועי הרג וכל תגמול אחר שאני מפספסת בגלל שאתה לא מצליח להבין דברים.. הרשה לי לחזור לגרסה האחרונה.. זה כל כך מתסכל.. תקן את זה...
לעדכונים אחרונים יש תמיד באגים, פיצוי מ-GOG לא שווה את כאב הראש. הכל על כסף עכשיו, באמת בלי משחק. עצוב שמשחק יורד לטמיון.
אותו דבר כמו be4 היה משחק המלחמה...אם אתה לא מבזבז את הכסף האמיתי שלך (בסבירות גבוהה יותר 1000$ מדי חודש מכיסך): אתה לא יכול לשפר, לשדרג, ללא ציוד, כלום. סו, עמוק שוב משחק כיסים(משרתים)!!!!!!!!! זה כנה, בלי שקרים, בלי דמיון!!!! עובדה
ferfekt
מצאתי את זה דרך קיר הצעות Tapjoy למטבעות במשחק אחר, שבו הם משלמים אם אתה מביא את הטירה שלך לכל רמה, או קונה פריטים במשחק הזה וכאלה. FunPlus לא כיבד את ההסכם, העלה טענה שקרית שהוא לא הותקן דרך Tapjoy (זה היה; וניתן לאימות בקלות) כששלחתי בקשה לתמיכת לקוחות, עם כל ההוכחות שהתבקשו, והם לא שילמו שום מטבע. אז FunPlus היא חברת הונאה. המשחק עצמו הוא רק עוד סים של p2w empire שמציע כמה תכונות מסודרות למראה בהתחלה, אבל רובן נוכחות בכל סים אימפריה אחרת, בסופו של דבר זו עדיין רק מפת עולם שטוחה וחסרת תכונה, וזה ניכר מה- עשרות הצעות במזומן בכל סיבוב בפוטנציאל של אלפי דולרים, שיישלט במהירות על ידי לווייתנים.
崩壊学園 Action fpj
נהנים. משחק ממש כיף.
קשה מאוד להיות שחקן לטווח ארוך כי אם אתה רוצה להישרד אז אתה צריך להוציא 1000-3000$ לחודש וזה בלתי אפשרי עבור מקסימום שחקן אז זה רק 2 כוכבים ואם זה לא יתוקן בקרוב אז יותר ויותר שחקנים ישקט. אחר כל הדברים טובים במשחק הזה אז אני מבקש בבקשה להפחית את כמות מחיר החבילה...
Guns of Glory Stratégie ksvn
Guns of Glory: The Iron Mask Strategy czfm
כיף, אבל צריך לקנות תוספת כדי להישאר תחרותי במשחק.
הכי טוב
אני אוהב את המשחק, הוא נראה מאוד אמיתי עם התמונות והבני אדם עליו, אבל קצת קשה להבנה.
כיף בטירוף
אני מאוד אוהב את המשחק הזה ושיחקתי בו כבר זמן מה. אבל עכשיו זה ממשיך לקרוס לי מסיבה כלשהי
אני לא יכול לעדכן לגרסה 7.4.5, קיבלתי הודעת מערכת לקבל תגמולים אבל אני לא יכול לקבל כיוון שלא יכול לעדכן. קרב הפיראטים של ספינת האוויר מעורער כשהקאנון ממש חסר
משחק קשה לאסוף משאבים לשדרוג ברגע שאתה מגיע לרמה 27 ומעלה.. לא הצלחתי לשדרג את הטירה כבר כמעט שנה, אולי יותר.. בהצלחה לכל מי שאוהב שדרוגים מהירים קלים.. המשחק הזה דורש כרטיס אשראי מדי שבוע
היה בעל חמישה כוכבים, עד 2 כעת, כי מפתחים לא יתקנו את הבאגים, האפליקציה כל הזמן קורסת ותמיכת לקוחות היא בדיחה.
הטיול הוא כל כך ארוך. אני שונא שאתה מבזבז את הזמן שלי. תן לי פשוט לשחק אני לא התכוונתי לראות את הסרטונים וסיפור הרקע!!!!!
המשחק הזה הוא כיף אבל יש כל רכישות במחיר מופקע. עריכה - שוב 5 כוכבים בגלל אירועים חדשים יש הרבה תגמולים בהשוואה לרכישה אז אין תלונות.....תודה....
המשחק מהנה אבל יקר לעמוד בקצב. שחקנים מוציאים טונות של כסף.
אחרי היום שדרוג עומד בפני בעיות, בעיית אחסון המכשיר, אבל בטלפון יש לי מספיק אחסון, אז אני לא יכול לשחק.
כיף להפתיע בהשוואה לסוג המשחקים הזה. עם יותר אקשן בזמן אמת ומשימות בקצב מהיר יותר גורמות לי לתת לו דירוג גבוה
זו הדרך להתמקד במי שיכול להוציא הכי הרבה והטירות הגדולות ביותר! Free-to-Play הוא בעצם לא קיים אם אתה רוצה להיות יותר מאשר רק שחקן ברמה נמוכה גם אם אתה מגיע מעל c40! כל התגמולים מבוססים על מי שמוציא הכי הרבה מקבל את הפרס!! עדיין לא ראיתי שום אירוע שמבוסס רק עליך ולא על כסף שהוצא! לטירות קטנות יותר אין סיכוי ב-7/8 מהאירועים ואינן יכולות להשתתף! כן, זה משחק מלחמה אבל מה לגבי משחק הוגן ואפילו משחק לכולם? בכלל לא!
זה משחק טוב. אבל תשלם to.win בכל זאת... עד שתהיה לך בעיות עם קבלת תגמולים או נסיון בגלל שהמשחק כל כך פגום וכשאתה מנסה לדבר עם התמיכה אין תמיכה עדיין לא קיבלתי שום פיצוי על כל התגמולים. והפסדתי בגלל המשחק גליצ'י. והתמיכה לא עושה כלום בנידון. רק אומר סליחה שאתה מתקשה.
משחק גרוע מאוד. אין גרפיקה קרבית. גרפיקה גרועה. עלילה גרועה. המשך לבקש ממך להטעין או להוציא כדי שיהיה לך אתר בנייה נוסף. בסך הכל משחק מאוד מאוד גרוע. אל תטרחו להוריד
Guns of Glory: Demir Maske Strateji Oyunları eqy
מתנות לא מעודכנות, קשה להשיג ציוד חדש ושומרים. יש לעדכן את התגמולים באירועים. אם יש לך ציוד חדש, תגמולים צריכים להיות הציוד ממש מתחת לציוד החדש ביותר ולא רמות 2 ו-3 מתחת.
הורדתי את שלי ל-2 כוכבים. יש באג באפליקציה והוא לא נותן לי להיכנס למשחק. זה קרה מיד לאחר העדכון האחרון. תקן את זה ותוכל לקבל את 5 הכוכבים שלך בחזרה.
משחק לא רע, חבל על הפיגור הקבוע במשחק
המשחק כנראה כיף גדול, אבל אני לא יכול לדעת... כי אני לא יכול לראות חצי מסך שלי בגלל האייקונים המעצבנים להפליא שתופסים חצי מהמסך, ומפרסמים את כל החבילות השונות שאני יכול לרכוש. אפילו לא דרך להסתיר אותם כמו שאתה יכול להסתיר חלק מסמלי האירועים. סיבוב ענק להפליא שסתם מסריח מתאוות בצע. אני יודע שאני יכול לקנות חבילות. אני לא צריך שיפצצו אותי כל כך עד שאני בקושי יכול לשחק כמו שצריך. מסיר התקנה
הייתי נותן חמישה כוכבים אבל יש הרבה תקלות וקשה מאוד להשיג זהב.
הדרך היחידה להיות תחרותי ולהישאר תחרותי היא להוציא הרבה כסף. יותר מדי עדכונים שדורשים הוצאה. הרבה אירועים שהדרך היחידה לקבל את התגמולים הטובים היא לקנות דברים. לעדכון, אם אתה אוהב להמר, המשחק הזה עשוי להיות מהנה עבורך. עכשיו אתה מוציא כסף על תכשיטים שמאפשרים לך לקבל "הזדמנות" להשיג את הפריט שרצית לקנות במקום להיות מסוגל לקנות את מה שאתה באמת רוצה. ההתרגשות שבהימורים במשחק שעכשיו הוא גרוע יותר מ-pay-to-play.
הטקסט קטן מאוד ואפילו עם המשקפיים שלי קשה לי לקרוא
אני אוהב את זה עד כה והמדריכים הפכו את זה קל ללמוד במהירות.
המשחק פשוט מדי, אין סיכוי למיומנות או אסטרטגיה בכלל. הודעות פולשניות. סצנות חיתוך מצוינות וסיפור מרתק לכאורה, אבל זה אמור להיות משחק, לא סרט.
אלא אם כן תבזבז כסף, תבזבז שנים להגיע לנקודה שבה אתה מאוד רלוונטי. המשחק הוא תקלה וכל אירוע שבו אתה משחק PvP רב מאט עד כדי אי יכולת לשחק ומדלג. התגמולים אינם פיצוי על מה שאתה צריך לשדרג. הדבר הטוב היחיד הוא שהוא אכן תופר למשוך אנשים טובים. היכנס לאחת הממלכות הישנות יותר ותמצא חבורה די טובה של אנשים שמשחקים בממלכה הזו.