Post by persberpurira on Mar 8, 2022 18:28:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LEGO ® Batman: Beyond Gotham ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LEGO ® Batman: Beyond Gotham IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многе све ▞▞▞
▞▞▞ LEGO ® Batman: Beyond Gotham 2022 version ▞▞▞
Добра игра, дао бих је 190 погледа да могу
LEGO ® Batman: Beyond Gotham एडवेंचर gjyd
Прилично добро после игре на чекању, најбоље нема шта да се ради
Некако желим назад свој повраћај иако сам брзо завршио игру, можда бисте могли да додате сличне епизоде
Покушаћу
Одлична игра, али инсталирана на Нвидиа Схиелд ТВ, играна је беспрекорно, а затим се ниоткуда деинсталирала. Гоогле плаи га је навео као компатибилан са свим уређајима, али грешка при инсталацији на Нвидиа Схиелд
Треба да се ажурира, не подржава Андроид 10
У реду је
Волим ову игру, мислим да ми је једна од омиљених
БАШ ЈЕ КАО ОДЛИЧНА АПЛИКАЦИЈА ВЕРЗИЈА ЗА КСБОКС И ПС4!
Молимо само да укључите ХД графику и подршку за Мога контролер. Игра до сада ради глатко без икаквих проблема!
Можете ли да је преузмете без ВиФи-а, молим вас, када преузмем ову игру, престаје да се преузима, па поправите то и учините да можете да је преузмете без ВиФи-а, молим вас 😰
Веома лепа игра
Браво, бесплатни новац🤑🤑🤑🤑
Шта није у реду с тим, неће се играти ако то не нарави, управо сам га купио, желим повраћај новца
Желим игру назад
LEGO ® Batman: Beyond Gotham Petualangan gqf
ман мусс вартен вартен унд вартен
то је добра игра 👍
Добијам поруку "Не могу да се повежем на Гоогле Плаи Сторе" и не могу да приступим сачувањима игара / мојим куповинама
Ово ме је изненадило и веома је забавно, али заузима пуно простора што ме спречава да преузимам друге апликације, али да будем искрена одлична игра!!😌😤!!
Може ли неко да ажурира ову игру. Не ради на потпуно новом Самсунг картици!! Не купујте.
Ишло је добро док поглавље 6 и киборговско одело се једноставно неће појавити
Ово ми се допало за почетак...онда би након завршетка нивоа екран постао црн и вратио ме на почетак нивоа. Завршио сам исти ниво неколико пута и заглављен сам у бескрајној петљи. Превише досадно па сте деинсталирали. Срамота јер сам то волео. Молимо поправите!!
Веома другачија игра
Волео бих их или ако бих морао да волим све исте ствари из старе игре као што је моон Одум и сличне ствари
Одлична лего Батман игра покреће Гоод И ми таблет
Може ли ми неко рећи како да лоцирам лего марвел суперое који су такође креирали Варнер Брос? Играо сам га на свом уређају пре како да га вратим?
Не ради на новијим уређајима, потребно га је закрпити.
Није компатибилан са најновијим ОС-ом, без икаквог упозоравања
Cops N Robbers - 3D Pixel Craft Gun Shooting Games 動作 zdsk
ја не могу да играју
То није преузимање, можете ли то поправити
Мислио сам да ће то бити добра игра, али уместо тога неће ми дозволити да играм кад год покушам да играм, пише да је игра прекинута и извлачи ме из игре. Знао сам да је оглас превише добар да би био истинит
У куповини апликација, грешке и кратко трајање игре. Зашто сам платио за ово, у Плаи продавници има много игара са бољом графиком, више сати играња и мање грешака. Тражио бих повраћај новца, али изгледа да је ово била хватање новца. Не купујте ово, бићете разочарани!
Можете ли молим вас да ажурирате Андроид систем јер је застарео и не ради на овом уређају
хвала за игру